More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Fa'avasegaga uiga o va'alele fa'atonutonu

O le va'a fa'atonutonu o le vai o le vai e fa'atonutonu ai le vai, lea e aofia ai le alavai autu ma lona alavai fa'apipi'i, alavai pailate, alavai nila, alavai polo ma fua fa'amau.E tusa ai ma faʻamoemoega eseese, galuega ma nofoaga e faʻaogaina ai, e mafai ona atiaʻe i le vaʻavaʻa vaʻavaʻa vaʻavaʻa mamao, faʻaitiitiga faʻaitiitiga o le paʻu, faʻagesegese le tapunia o siaki siaki, alavai faʻafefe, vaʻa fesoasoani faʻamalosi, valve eletise eletise, ma isi.

Ua vaevaeina le valve pulea hydraulic i le diaphragm type ma le piston type.E tutusa le faiga faavae.O i latou uma e lua o loʻo faʻamalosia e le eseesega o le mamafa p i le va o le pito i luga ma le pito i lalo, ma pulea e le pailate valve, ina ia mafai ai ona faʻafetaui atoatoa le faʻaogaina o le vaʻavaʻa (piston) hydraulic e ala i le eletise eletise, ina ia mafai ai e le tisiki valve autu. ia tatala atoa pe tapuni pe i le tulaga fetuunai.A oʻo atu le vai faʻamalosi i totonu o le potu faʻatonutonu i luga aʻe o le diaphragm (piston) e alu atu i le atemosifia poʻo le pito i lalo o le vaega maualalo, o le mamafa o loʻo galue i le pito i lalo o le valve disc ma lalo ifo o le diaphragm e sili atu nai lo le mamafa o loʻo i luga, o lea ia tuleia. o le tisi alavai autu i le tulaga tatala atoatoa;Pe a le mafai ona faʻauluina le vai mamafa i totonu o le potu faʻatonutonu i luga aʻe o le diaphragm (piston) i le ea poʻo le pito i lalo ifo o le mamafa, o le mamafa o loʻo galue i luga o le diaphragm (piston) e sili atu nai lo le mamafa o loʻo i lalo, o le mea lea o le a oʻo mai le vaʻa autu. oomi i le tulaga tapuni atoa;Afai o le tau o le mamafa i totonu o le potu faʻatonutonu i luga aʻe o le diaphragm (piston) o loʻo i le va o le faʻaogaina o le inlet ma le out pressure, o le tisike valve autu o loʻo i le tulaga faʻatonutonu, ma o lona tulaga faʻatonutonu e faʻalagolago i le faʻaogaina faʻatasi o le tui tui ma le. alavai pailate fetuutuunai i le faiga alavai.O le alavai pailate fetuutuunai e mafai ona tatala pe tapuni lana lava tamai pusa alavai e ala i le pito i lalo o le mamafa o fafo ma faatasi ai ma lona suiga, ina ia suia ai le tau o le mamafa i totonu o le potu pulea i luga aʻe o le diaphragm (piston) ma pulea le tulaga fetuunaiga o le tisiki valve sikuea sikuea .

Nortech o se tasi o taʻutaʻua fale gaosi oloa gaosi oloa i Saina ma faʻamaonia lelei ISO9001.

Mea tetele:Valve Pepe,Valve Polo,Valve Faitotoa,Siaki Valve,Globe Vavlve,Y-Srainers,Acurator eletise,Pneumatic Acurators .

Mo nisi fiafia, welcom e fa'afeso'ota'i ile:imeli:sales@nortech-v.com

 


Taimi meli: Iuni-02-2022