More than 20 years of OEM and ODM service experience.

O a mafua'aga mo le fa'aleagaina o le fa'amaufa'ailoga valve?

O a mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga valve
O le paʻu faʻamaufaʻailoga valve o loʻo i ai i se tulaga faʻapitoa e aunoa ma se fegalegaleaiga, lea e taʻua o le static seal.O le pito i luga o le faʻamaufaʻailoga e taʻua o le faʻamaufaʻailoga faʻamau.
O mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e aoteleina e faapea:
① O le faʻafefe o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e maualuga, lea e mafua ona o le umi o le taimi o le tautua, faʻaleagaina o le eleele ma le le lelei o le tausiga.

② O loʻo i ai le faʻailoga manino i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻamau, lea e mafua ona o le maualuga o le maaa o le paʻu filifilia poʻo le faʻafefiloi o le oneone, uʻamea uʻamea, ma isi.

③ O loʻo i ai ni maosiosia ma maosi i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga, lea e mafua ona o le solia o taualumaga faʻagaioiga ma le malosi le lelei i le taimi o le faʻamavaeina ma le faʻamamaina.
④ O le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e matuaʻi elea, lea e mafua ona o le pala ma le le talafeagai o le filifilia o valve.
⑤ O loʻo i ai ni tootoo manino i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻamau, lea e mafua ona o le le mafai ona toe faʻaleleia i le taimi pe a maeʻa le tafe o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga ma le vaeluagalemu.
⑥ O le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e mafua ona o le le lava o le malo, le tele o le fesoʻotaʻiga malosi ma le vevela i le vevela maualuga.

⑦ O loʻo i ai ni pu i luga o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga, lea e mafua mai i ni faaletonu e pei o gaugau, pores ma patupatu e mafua mai i le le lelei o le gaosiga.
8 O ta'eta'ei luga o le fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga e mafua ona o le le talafeagai o le mamanu, le lelei o le gaosiga o gaosiga, fa'apipi'i le lelei po'o le fa'agaioiga, ma le fa'asolo umi o uta.
O le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga o se tasi lea o mafuaʻaga autu o le faʻafefe o le valve, lea e tatau ona gauai i ai.

Nortech o se tasi o taʻutaʻua fale gaosi oloa gaosi oloa i Saina ma faʻamaonia lelei ISO9001.

Mea tetele:Valve Pepe,Valve Polo,Valve Faitotoa,Siaki Valve,Globe Vavlve,Y-Srainers,Acurator eletise,Pneumatic Acurators .

Mo nisi fiafia, welcom e fa'afeso'ota'i ile:imeli:sales@nortech-v.com

 


Taimi meli: Iuni-09-2022