More than 20 years of OEM and ODM service experience.

Alamanuia uamea/Mea: O'a Umea ma Tau uamea A'e e Faamaumau Maualuluga

O tau uamea ua o'o i le maualuga i taimi uma, faatasi ai ma le tau o oloa u'amea i totonu o Saina o loʻo faʻateleina foi le maualuga.E ui lava o le tau mafanafana o loʻo i luma, o le siʻitia o tau o uʻamea e foliga mai e faʻaauau pea pe a tumau faʻafitauli i le va o Saina ma Ausetalia ma pe a faʻataunuʻuina fuafuaga a Saina e tipi le gaosiga.

O le tau o le uamea e sili atu ile US$200/ton, ose faamaumauga maualuga

I le aso 10 o Me, na si'itia ai e Saina le tau o le uamea mai Ausetalia i le 8.7% dd i le maualuga o le US$228/ton (Fe61.5%, CFR).Ua siitia le tau o uamea i le 44.0% i lenei tausaga ma le 33.5% i lenei masina.O le tu'ufa'atasiga o mataupu tau tupe ma faiga fa'apolokiki, fa'apea fo'i ma tu'uga tu'uina atu ma mana'oga, e nafa ma le fa'ateleina.Na valoia e le World Steel Association ia Aperila o le a siitia le 5.8% yy ma Saina i le 5.8% yy ma le 3.0% yy, i le 2021. E ui i le taʻua e le malo o Saina e tatau ona tipi le uamea e faʻaitiitia ai le gaosiga o le carbon, ae o le averesi o le uʻamea i aso taitasi a Saina. na tulai mai i le 2.4mn tone (+19.3% yy) i le sefulu aso mulimuli o Aperila, ma ose maualuga fou foi.

Na faalauiloa talu ai nei e Saina le faamutaina o le Strategic Economic Dialogue ma Ausetalia, ma siitia ai popolega o le a faaumiumi feeseeseaiga i le va o malo e lua.E tusa ma le 80% o le u'amea o lo'o aumai e Saina, ma o lona fa'alagolago i Ausetalia (61% o oloa mai fafo) o le isi lea mafua'aga ua si'itia ai le tau o le uamea.O le fa'amatalaga, o Saina o lo'o fa'aalia le maualuga o le ola tutoatasi mo le koale, ae vaivai le tau o le koale.

Tau uamea i taimi uma maualuga ma tumau malosi mo le taimi nei

I le aso 10 o Me, o le tau o HR i Shanghai na siʻitia 5.9% dd i le RMB6,670 / ton, o se faʻamaumauga maualuga.Ole tau ole HR ole atunu'u na si'i fo'i ile 6.5% yy ile RMB6,641/ton.Na maualuga le maualuga o tau o uamea ona o le siisii ​​o tau o uamea ma fuafuaga a le malo o Saina e faaitiitia le gaosiga o le uamea.O le Komisi o le Atinaʻeina ma le Toefuataiga a Saina ma le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi na faʻatonuina le faʻaitiitia o le gaosiga o gaosiga i nofoaga e iai le leaga o le ea (Jing-Jin-Ji, Yangtze Delta, ma Pearl River Delta) e amata ia Iuni.

Ua ta’ua e le Peresetene Saina o Xi, o le a o’o i le tausaga e 2030 le maualuga o le kaponi a Saina ma o le a o’o atu i le tausaga e 2060, o le a o’o atu i le tausaga e 2060.Afai e fa'ato'a fa'ateteleina le gaosiga o le uamea, o le a ta'ita'ia ai le si'itia o tau o oloa uamea.O le leaga o sootaga i le va o Saina ma Ausetalia o le a oo atu ai i le maualuga o tau o le uamea, ma o le faiga faavae a le malo o Saina e faaitiitia ai le gaosiga o oloa ua faamoemoe e faaumiumi ai le siitia o tau o le uamea.

 

E mafai ona sau se pulu i totonu o oloa uamea.

O le faʻamaʻi na mafua ai ona tootuli le pisinisi uamea a Amerika i le tautotogo na teʻa nei, ma faʻamalosia ai le au gaosi oloa e tapunia le gaosiga aʻo latou tauivi e ola i le tamaoaiga o le tamaoaiga.Ae a'o fa'agasolo le toe fa'aleleia, sa telegese le toe fa'aauauina o le gaosiga, ma na mafua ai le le lava o le sila.

I le taimi nei, o le toe tatalaina o le tamaoaiga o loʻo faʻamalosia ai le malosi o le uʻamea ma ua talitonu nisi o le a iʻu i loimata.

“O lenei mea o le a puupuu.E matua talafeagai lava le taʻua o lenei mea o se pulu, ”o le tala lea a le au suʻesuʻe a le Faletupe o Amerika Timna Tanners i le CNN Business, e faʻaaoga ai le "b-word" e masani ona aloese ai tagata suʻesuʻe tutusa mai faletupe tetele.

Ina ua uma ona paʻu i lalo e tusa ma le $460 i le tausaga talu ai, o loʻo faʻamauina nei tau US benchmark hot-rolled coil uʻamea i le tusa ma le $1,500 i le tone, o se faʻamaumauga maualuga e toeitiiti faatoluina le 20-tausaga averesi.

Ua mu le u'amea.US Steel, lea na pa'ū i se tulaga maualalo ia Mati talu ai i le lotolotoi o popolega o le gaumativa, ua maualuga le 200% i totonu o le 12 masina.Nucor ua si'itia 76% i lenei tausaga.

A'o si'itia le tau o u'amea ma fa'atauga i aso nei "le utiuti ma le popole", na valoia e Tanners se suiga tiga ona o le sapalai e maua ma le mea na ia faamatalaina o se manaoga le mautonu.

"Matou te faʻamoemoe o le a faʻasaʻo lenei mea - ma e masani lava pe a faʻasaʻo, e sili atu ona saʻo," o le tala lea a Tanners, o le lua sefulu tausaga o le aufaipisinisi uamea na tusia se lipoti i le vaiaso talu ai o loʻo faʻaulutalaina "Steel stocks in a bubble."

'E fai sina efuefu'

O Phil Gibbs, le faatonu o suʻesuʻega tutusa metala i KeyBanc Capital Markets, na ioeina o tau o uʻamea o loʻo i luga ole tulaga le gafatia.

“E pei o le suau’u e $170 i le paelo.I se taimi, o le a fai mai tagata, 'I lenei, ou te le aveina le taavale, o le a ou alu i le pasi,'" o le tala lea a Gibbs i le CNN Business.“O le a matua malosi le faasa'oga.Pau lava le mea o le taimi ma pe faʻafefea ona tupu."

 

E ui i le siisii ​​o tau, ua maualuga le manaoga

 

Le autu o lenei vaiaso: Ua si'itia le tau o uamea i Saina i luga o faamaumauga o tau o mea mata'utia

Ae o loʻo maualuga pea le manaʻoga, ona o le fuafuaga o le toe faʻaleleia o le lalolagi ina ua maeʻa le faʻamaʻi covid-19.

o lo'o matua'i saili e le au fai uamea mo u'amea i le maketi.

 

I le avea ai ma se tasi o taʻutaʻua valve gaosi oloa i Saina

NORTECH Engineering corporation faʻatapulaʻaina, lagona le tele o aʻafiaga o lenei tulaga maketi.

Ua matou feagai ma se faʻaaliga faʻafuaseʻi mai fale suʻesuʻe, sili ona taua o loʻo tuʻuina atu vaega o valve.

O lisi uma o tau muamua e le toe aoga.

Fa'ato'a si'itia e CNY 1000(US$ 154) tone ta'itasi mo fa'amea u'amea/u'amea, o lona uiga e 8% fa'aopoopo mo fa'amea u'amea ma 13% fa'aopoopo mo u'amea lafo.

Mo le tele o fale gaosi oloa a Saina ma le pito i totonu ole 10%, o le a 'ai le tupe mama pe mafua ai foi le leiloa.

 

E o'o mai i le taimi nei, ua matou fa'ailoa atu ia matou tagata fa'atau le tulaga lea ma le avanoa e si'itia ai tau.

O le a matou faʻatalanoaina se tau fou ma tagata faʻatau pe a faʻafilemu le maketi.

 

O le a faʻaauau pea ona matou tuʻuina atu tulaga maualugaalavai pepe,alatoto faitotoa,polo valve,siaki valvemafa'amamai a tatou tagata fa'atau.

Faamolemole aua le faatuai e faʻafesoʻotaʻi i matou pe a iai sau manaʻoga.


Taimi meli: Me-14-2021