More than 20 years of OEM and ODM service experience.

O a uiga o alatoto fa'apipi'i?(1)

O a uiga o alatoto polo?
1, ua tu'ufa'atasia le tino o le valve valve, fa'apipi'i pito i luga, fausaga faigofie, tausiga i luga ole laiga faigofie, leai se valve leakage point, lagolago maualuga le malosi o le paipa.
2, o le ala i le faagasologa o vailaʻau o loʻo i ai se malosi malosi, i totonu o le fale gaosi oloa, e masani ona vaʻaia le tino o le valve ua pala e ala i le ala, o lea e faʻaaogaina i le valve i le faagasologa o vailaʻau, o le tino valve e tatau ona i ai le malosi o le teteʻe ma le intergranular. tete'e corrosion, o le tino o le valve valve o le maualuga o le togiina, le lelei o le tuʻuina atu o le vasega II, o le saʻo o le vasega V.
3, vaega faigofie i totonu, tatala ma tapuni vaega o le moa ua ufitia atoa e le togavao, valve tino ma moa e aunoa ma se ofuina, faigofie le faʻaogaina o le tamaoaiga ma le faʻamaufaʻailoga pito i luga e mafai ona faʻamaeʻaina le faʻaleleia o le valve ma le faʻafouina, e mafai ona oʻo atu i le 300 ℃ manaʻoga mo se taimi umi. , ma auai i le laina tutusa o le uʻamea faʻamaufaʻailoga polo valve e iai se avanoa faʻatauvaʻa tele.
4, o le gaioiga atoa na o le pito i luga ma le flange, o isi vaega e tasi le taimi e faʻapipiʻiina ai, e leai se gaioiga i totonu o le tino valve, pe a faʻatusatusa i le valve polo e maua ai le avanoa e maualalo ai le gaosiga o alauni, pe a o le mea o INCONEL, MONEL. , Hastelloy ma isi mea fa'apitoa, o lo'o i ai se fa'amanuiaga fa'apitoa tau.
 

Nortech o se tasi o taʻutaʻua fale gaosi oloa gaosi oloa i Saina ma faʻamaonia lelei ISO9001.

Mea tetele:Valve Pepe,Valve Polo,Valve Faitotoa,Siaki Valve,Globe Vavlve,Y-Srainers,Acurator eletise,Pneumatic Acurators .

Mo nisi fiafia, welcom e fa'afeso'ota'i ile:imeli:sales@nortech-v.com

 


Taimi meli: Nov-22-2021